Download for Free Ngelabur Langit - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Ngelabur Langit - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music - Newest MP3 songs. Download Ngelabur Langit , Download for Free MP3 & MP4z Video Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music

Uploader : Ageng Music Official
Duration : 07 Min 27 Sec
Views : 1.1M
Size : 9.02 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ngelabur Langit - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music



nabur uyah nong segoro

sing ono artine paran paran

podo koyo ngelabur langit manasi geni

yo sing ono lekas putuse


koyo welas sun iki

nong riko nono putus putuse

tapi koyo dene kendang ditabuh selisih

welas isun sing riko gape


wis uwis uwis

dinggo paran ngrageni manuk miber

nong kene isun

duwe segudang welas, duwe segudang asih

dinggo paran magih golet liyane


koyo welas sun iki

nong riko nono putus putuse

tapi koyo dene kendang ditabuh selisih

welas isun sing riko gape


wis uwis uwis

dinggo paran ngrageni manuk miber

nong kene isun

duwe segudang welas, duwe segudang asih

dinggo paran magih golet liyane


wis uwis uwis

dinggo paran ngrageni manuk miber

nong kene isun

duwe segudang welas, duwe segudang asih

dinggo paran magih golet liyane


TAGS:
duo ageng (Indri ft Silfi)
ageng music
ngelabur langit
duo ageng ngelabur langit
indri novita
sefti dwi
ageng musik
ki ageng slamet
cak met
ageng music terbaru 2021
tasya rosmala
yeni inka
brodin
fira azahra

Similar Content

Via Vallen - Kalung Emas
Via Vallen - Kalung Emas Via Vallen
1 year ago
04 Min 56 Sec
Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang
Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang Safira Inema [Official]
10 months ago
05 Min 20 Sec
Happy Asmara - Ati Sing Liyo   Live Music Video  | Mung Siji Penjalukku
Happy Asmara - Ati Sing Liyo Live Music Video | Mung Siji Penjalukku Happy Asmara Music
4 months ago
04 Min 59 Sec
Didi Kempot - Kasmaran Ambyar
Didi Kempot - Kasmaran Ambyar Didi Kempot
1 year ago
04 Min 49 Sec
Selvi Kitty - Obatnya Apa Ya
Selvi Kitty - Obatnya Apa Ya Selvi Kitty
4 years ago
03 Min 39 Sec
Happy Asmara - Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Happy Asmara
1 year ago
04 Min 05 Sec
Velline - Ngopi Say
Velline - Ngopi Say Velline
1 year ago
03 Min 34 Sec
Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Izinkan   Live Music
Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Izinkan Live Music Global Musik Era Digital
2 days ago
05 Min 59 Sec
jfRch3nUm7NmmnVac5vnxZVkFM2rHohPc2fs0oep