Download for Free Ndarboy Genk - Balungan Kere on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Ndarboy Genk - Balungan Kere - Newest MP3 songs. Download Ndarboy Genk , Download for Free MP3 & MP4z Video Balungan Kere

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 44 Sec
Views : 45.4M
Size : 7.19 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ndarboy Genk - Balungan Kere

biyen aku tau kelangan
nganti saiki iseh kelingan
koe sing tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung titipane Gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung titipane Gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah, Gusti sing paringi berkah
kandelne nggone ibadah, Gusti sing paringi berkah

TAGS:
OMWAWES
SINGLEBARU
guyonwaton
manutdalane
demikowe
pendhoza
nellakharisma
viavallen
dsarecord
pantura
jogja
dangdut
klenikgenk
akusengduweati
tibomburi
syalalaproduction
berkahdalem

Similar Content

Nella Kharisma Ft Fery - Cinta Terakhirku
Nella Kharisma Ft Fery - Cinta Terakhirku Nella Kharisma Ft Fery
1 year ago
04 Min 50 Sec
Guyonwaton  - Ora Masalah
Guyonwaton - Ora Masalah GUYONWATON
3 years ago
04 Min 23 Sec
Dalan Liyane - Hendra Kumbara | Guyonwaton Cover  Video Lyric
Dalan Liyane - Hendra Kumbara | Guyonwaton Cover Video Lyric GUYONWATON OFFICIAL
1 year ago
04 Min 21 Sec
Jihan Audy - Prei Kanan Kiri
Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Jihan Audy
2 years ago
05 Min 21 Sec
Sherly May - Bintang Kehidupan
Sherly May - Bintang Kehidupan Sherly May
4 years ago
03 Min 56 Sec
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu Ratu Idola
3 years ago
04 Min 13 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.mendem
Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.mendem Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon
1 year ago
05 Min 42 Sec
Rembulan Ing Wengi  - Ipa Hadi Sasono
Rembulan Ing Wengi - Ipa Hadi Sasono Ipa Hadi Sasono
1 year ago
04 Min 22 Sec
Kalah Cepet - Via Vallen
Kalah Cepet - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
04 Min 44 Sec
O1WBSlNVq1YuTNoNdT9osxl5gk0KJu79qjVSA0OW