Download for Free Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu - Newest MP3 songs. Download Nella Kharisma , Download for Free MP3 & MP4z Video Esem Lan Guyumu

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 11 Sec
Views : 8.3K
Size : 6.86 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu

esemmu lan guyumu
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu
opo kowe isih eling aku

janjimu lan tresnamu
biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu, opo kowe isih eling aku
janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu, nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable

Similar Content

Dewi Luna - Ayank Kamu Ayank Aku Juga
Dewi Luna - Ayank Kamu Ayank Aku Juga Dewi Luna
5 years ago
03 Min 50 Sec
Sherly May - Bintang Kehidupan
Sherly May - Bintang Kehidupan Sherly May
4 years ago
03 Min 56 Sec
Yeni Inka Ft New Pallapa - Lemah Teles   Live Music
Yeni Inka Ft New Pallapa - Lemah Teles Live Music Global Musik Era Digital
3 days ago
06 Min 47 Sec
Dilza - Kamu Nyeselkan
Dilza - Kamu Nyeselkan Dilza
1 year ago
04 Min 16 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Konco Turu   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Konco Turu | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 month ago
05 Min 26 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi Global Musik Era Digital
1 week ago
06 Min 45 Sec
Pendhoza - Demi Kowe
Pendhoza - Demi Kowe Pendhoza
2 years ago
04 Min 25 Sec
Happy Asmara - Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Happy Asmara
1 year ago
04 Min 05 Sec
IT71PYmQRUcCxJZcho8OOztfLXmICC6Q4S5ySwd7