Download for Free Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production - Newest MP3 songs. Download Lintang Sewengi , Download for Free MP3 & MP4z Video Yeni Inka Yi Production

Uploader : Yeni Inka Channel
Duration : 05 Min 08 Sec
Views : 1M
Size : 7.55 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production


Yen ono salah neng uripku

Kulo nyuwun pangapuramu

Aku sih pengen lanjut

Senajan wis kebacut

Tak akoni aku sing luput


Udan udanno sing gedi

Klintirno eluhku iki

Gowono mili, ojo mbok go bali

Salahku sing wingi uwis tak getuni


Bubar ora tak baleni

Remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan

Rasane ora karuan

Mergo salah dalan


Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo


Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae


Bubar ora tak baleni, remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan

Mergo salah dalan


Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo


Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae


TAGS:
yeni inka
lintang sewengi
yeni inka terbaru
viral
full album

Similar Content

Jihan Audy - Siap Loro Ati
Jihan Audy - Siap Loro Ati Jihan Audy
1 year ago
03 Min 59 Sec
Happy Asmara - Akhire Pisahan
Happy Asmara - Akhire Pisahan Adhigana Music
2 days ago
04 Min 26 Sec
Regina - Cinta Basi
Regina - Cinta Basi Regina
4 years ago
04 Min 22 Sec
Jihan Audy - Balungan Kere  Accoustic Medley Feat Wandra
Jihan Audy - Balungan Kere Accoustic Medley Feat Wandra Jihan Audy Feat Wandra
1 year ago
08 Min 14 Sec
Syahiba Saufa - Omongan Miring
Syahiba Saufa - Omongan Miring Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 10 Sec
Ratu Meta - Sakitnya Luar Dalam
Ratu Meta - Sakitnya Luar Dalam Ratu Meta
2 years ago
03 Min 21 Sec
Aku Bukan Jodohnya - Yeni Inka - Om Adella
Aku Bukan Jodohnya - Yeni Inka - Om Adella Henny Adella
4 days ago
06 Min 06 Sec
Syahiba Saufa Feat James Ap - LDR
Syahiba Saufa Feat James Ap - LDR Syahiba Saufa Feat James Ap
1 year ago
04 Min 14 Sec
Happy Asmara Ft Delva - Cinta Tak Terpisahkan
Happy Asmara Ft Delva - Cinta Tak Terpisahkan FORTUNA ENTERPRISE
1 week ago
04 Min 52 Sec
MrhRyfptbuOwVndEF1nA07VyfxxBBwU6tcmGZuZp