Download for Free Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music - Newest MP3 songs. Download Tasya Rosmala Ft Fendik Adella , Download for Free MP3 & MP4z Video Ati Dudu Wesi Live Music

Uploader : Global Musik Era Digital
Duration : 04 Min 58 Sec
Views : 688.2K
Size : 6.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Tasya Rosmala Ft Fendik Adella - Ati Dudu Wesi Live Music


Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu kowe ngelarani

Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji

Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci


Wes tak perjuangke seng mbok karepake

Ning nyatane tresno mok anggep ra ono

Aku iso lungo yen mbok sio sio

Timbang soyo loro


Ati iki dudu soko wesi

Sek raiso saben dino mok larani

Keloro loro neng njero dodo

Nambah perih neng ati


Ati iki dudu soko watu

Sek raiso mbendino mok gawe tatu

Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


Tulung lereno timbang soyo ajur

Aku tak trimo mundur


TAGS:
ati dudu wesi
tasya rosmala
tasya rosmala ati dudu wesi
adella terbaru 2021
adella
adella terbaru
tasya rosmala ft adella
tasya rosmala terbaru
global musik
ati dudu wesi koplo
ati dudu wesi adella
tasya rosmala adella
tasya rosmala live
tasya rosmalla
ati dudu wesi karaoke
ati dudu wesi didi kempot
tasya rosmala 2021
ati dudu wesi cover
ati dudu wesi lirik

Similar Content

Nella Kharisma - Gara Gara Asmara
Nella Kharisma - Gara Gara Asmara Nella Kharisma
2 years ago
04 Min 42 Sec
Nella Kharisma - Lilo
Nella Kharisma - Lilo Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 39 Sec
Yeni Inka Ft New Pallapa - Nitip Kangen   Live Music
Yeni Inka Ft New Pallapa - Nitip Kangen Live Music Global Musik Era Digital
4 hours ago
05 Min 21 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Via Vallen - Mantan Tersayang
Via Vallen - Mantan Tersayang Via Vallen
1 year ago
03 Min 53 Sec
Syahiba Saufa - Angen Angen Koplo Version
Syahiba Saufa - Angen Angen Koplo Version Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 18 Sec
Eny Sagita - Sewates Kerjo
Eny Sagita - Sewates Kerjo Eny Sagita
1 year ago
04 Min 22 Sec
7h3VmyK5IHlr6iIw2Y5EMcBLUGnsaDOesxufCjLF