Download for Free Yeni Inka - Ojo Nangis | Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Yeni Inka - Ojo Nangis | Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes - Newest MP3 songs. Download Yeni Inka , Download for Free MP3 & MP4z Video Ojo Nangis | Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes

Uploader : MUARA BINTANG
Duration : 07 Min 10 Sec
Views : 5.5M
Size : 8.85 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka - Ojo Nangis | Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes



Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo - sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe


TAGS:
indosiar
jtv
sctv
rcti
viral
terpopuler
musik
beritaterkini
keroncong
campursari
orkesviral
tiktok
facebook
grahono
thebastmusik
rajawali mitra
rajawali mitra musik
official video
trending
campursari koplo
anjawening
pangayu
cita citata
ayu ting ting
nella kharisma
perdana record
dd star
melady record
new arista
safari record
khatulistiwa record
sandi record
adella
adela
new pallapa
new palapa
via valen
aneka safari record
denny caknan
happy asmara music

Similar Content

Topik Sudirman - Saklawase
Topik Sudirman - Saklawase Topik Sudirman
1 year ago
04 Min 16 Sec
Zaskia Gotik - Bebek Ngambang
Zaskia Gotik - Bebek Ngambang Zaskia Gotik
6 years ago
04 Min 25 Sec
Loro Pikir - Fira Azahra Ft Ageng Music   Live Music
Loro Pikir - Fira Azahra Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
3 days ago
07 Min 30 Sec
Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah
Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 05 Sec
Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella
Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella Henny Adella
4 days ago
07 Min 01 Sec
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset   | Kentrung
Bajol Ndanu Ft. Fira & Nabila - Lungset | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 days ago
06 Min 30 Sec
Didi Kempot - Ngegem Watu
Didi Kempot - Ngegem Watu Didi Kempot
1 year ago
04 Min 36 Sec
Happy Asmara - Tak Ikhlasno
Happy Asmara - Tak Ikhlasno Happy Asmara Music
1 year ago
05 Min 11 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo   Live Music Video  | Aku Tresno Karo Kowe
Happy Asmara - Sampun Lilo Live Music Video | Aku Tresno Karo Kowe Happy Asmara Music
4 months ago
05 Min 05 Sec
Lintang Sewengi - Yeni Inka    Yi Production
Lintang Sewengi - Yeni Inka Yi Production Yeni Inka Channel
2 weeks ago
05 Min 08 Sec
SYlEhP992zkXR9fkO6cYgYryXeUVBdJcnitBfwNl