Download for Free Dara Ayu - Prau Layar | Kentrung on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Dara Ayu - Prau Layar | Kentrung - Newest MP3 songs. Download Dara Ayu , Download for Free MP3 & MP4z Video Prau Layar | Kentrung

Uploader : Rumah Musik Kita
Duration : 04 Min 20 Sec
Views : 683.7K
Size : 5.95 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Dara Ayu - Prau Layar | Kentrung

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adek njawil dek
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe


TAGS:
dara ayu
prau layar
rumah musik kita
bajol ndanu management
dara ayu prau layar
dara ayu prei kanan kiri
dara ayu bajol ndanu full album
full album terbaru dara ayu
dara ayu loro pikir
dara ayu bajol ndanu mendem kangen
bajol ndanu
fdj emily young tresno sudro
dara ayu kumbang kumbang
nella kharisma prau layar
perahu layar lirik
lirik lagu prau layar

Similar Content

Yeni Inka Ft. Adella - Lungiting Asmoro
Yeni Inka Ft. Adella - Lungiting Asmoro Aneka Safari Records
1 week ago
07 Min 31 Sec
Nella Kharisma - Cinta Tak Terpisahkan
Nella Kharisma - Cinta Tak Terpisahkan Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 42 Sec
Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe
Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe Jihan Audy
1 year ago
04 Min 00 Sec
Uchi Tjan - Hatiku Bukan Batu
Uchi Tjan - Hatiku Bukan Batu Uchi Tjan
5 years ago
03 Min 48 Sec
Ilux Id - Ngangen
Ilux Id - Ngangen Ilux Id
1 year ago
05 Min 10 Sec
Nella Kharisma Ft Fery - Cinta Terakhirku
Nella Kharisma Ft Fery - Cinta Terakhirku Nella Kharisma Ft Fery
1 year ago
04 Min 50 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Aku Ra Mundur  Tepung Kanji  || Reggae Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Aku Ra Mundur Tepung Kanji || Reggae Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
9 months ago
05 Min 23 Sec
Jihan Audy - Tiada Yang Lain
Jihan Audy - Tiada Yang Lain Jihan Audy
3 years ago
05 Min 01 Sec
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Senandung Rembulan Live Music
Tasya Rosmala Ft New Pallapa - Senandung Rembulan Live Music Global Musik Era Digital
1 week ago
06 Min 26 Sec
Dara Ayu - Pelas Teri   Reggae Version
Dara Ayu - Pelas Teri Reggae Version BAJOL NDANU MANAGEMENT
3 months ago
04 Min 45 Sec
I3yW7HoDuPc357kbB6DvNWUUz9DrdHgRSM35wdbK