Download for Free Salah - Yeni Inka Yi Production on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Salah - Yeni Inka Yi Production - Newest MP3 songs. Download Salah , Download for Free MP3 & MP4z Video Yeni Inka Yi Production

Uploader : Yeni Inka Channel
Duration : 04 Min 33 Sec
Views : 235.7K
Size : 6.08 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Salah - Yeni Inka Yi Production


Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e


Aku ngerti aku iki sopo

Arep tresno aku wedi doso

Arep sambat nanging karo sopo

Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo


Sepurane yen aku iki salah

Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru

Arep tak selehne aku ora iso

Lek tak angkat aku soyo loro


Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e


Sepurane yen aku iki salah

Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru

Arep tak selehne aku ora iso

Lek tak angkat aku soyo loro


Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e


Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Masio kowe wes duwene dek'e


TAGS:
yeni inka
yeni inka terbaru
yeni inka viral
salah
happy asamara
Sepurane yen aku iki salah
Dangdut Hotlist
Hot Koplo
Romantic Dangdut

Similar Content

Dj Tarik Sis Semongko - Bunga  Dj Acan Rimex
Dj Tarik Sis Semongko - Bunga Dj Acan Rimex DJ ACAN
10 months ago
06 Min 59 Sec
Happy Asmara - Cerito Loro   | Ati Iki Dudu Dolanan
Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan Adhigana Music
3 months ago
06 Min 18 Sec
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Yi Production
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa Yi Production Yeni Inka Channel
1 day ago
05 Min 07 Sec
Duo Anggrek - Goyang Nasi Padang
Duo Anggrek - Goyang Nasi Padang Duo Anggrek
3 years ago
03 Min 24 Sec
Fitri Carlina - Gantengnya Pacarku Remix
Fitri Carlina - Gantengnya Pacarku Remix Fitri Carlina
5 years ago
03 Min 44 Sec
Happy Asmara - Cerito Loro   | Ati Iki Dudu Dolanan
Happy Asmara - Cerito Loro | Ati Iki Dudu Dolanan Happy Asmara
2 days ago
06 Min 18 Sec
Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella
Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella Henny Adella
4 days ago
07 Min 01 Sec
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa Jihan Audy
1 year ago
05 Min 19 Sec
Redsox D.P.R - Diloske Wae
Redsox D.P.R - Diloske Wae REDSOX D.P.R
1 year ago
05 Min 57 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
fkXeBHwEz6kz12RlByHadgVTXYEaJ0d1gBKg7abR