Download for Free Happy Asmara - Lemah Teles Live Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Happy Asmara - Lemah Teles Live Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi - Newest MP3 songs. Download Happy Asmara , Download for Free MP3 & MP4z Video Lemah Teles Live Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi

Uploader : Music Interactive
Duration : 06 Min 17 Sec
Views : 40.9M
Size : 7.92 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Lemah Teles Live Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi



Lemah Teles

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


TAGS:
musik
dangdut
koplo
mala aghata
dangdut jawa
musik koplo
musik dangdut
Music Interactive
maska musik
maska music
musik interactive
happy asmara
happy asmara full album
happy asmara lemah teles
happy asmara terbaru
happy asmara denny caknan
happy asmara satru
happy asmara terbaru 2021
happy asmara full album tanpa iklan
happy asmara cidro 2
happy asmara ldr
happy asmara official
happy asmara tak ikhlasno
happy asmara putus sama denny caknan

Similar Content

Denny Caknan - Sugeng Dalu
Denny Caknan - Sugeng Dalu Denny Caknan
1 year ago
06 Min 00 Sec
Guyonwaton  - Lungaku
Guyonwaton - Lungaku GUYONWATON
2 years ago
06 Min 38 Sec
Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah
Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 05 Sec
Syahiba Saufa - Kembang Kertas
Syahiba Saufa - Kembang Kertas Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 53 Sec
Siti Badriah - Sama Sama
Siti Badriah - Sama Sama Siti Badriah
5 years ago
03 Min 44 Sec
Nella Kharisma - Lintang Ati
Nella Kharisma - Lintang Ati Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 17 Sec
Zaskia Gotik - Cukup 1 Menit Remix Version
Zaskia Gotik - Cukup 1 Menit Remix Version Zaskia Gotik
6 years ago
03 Min 27 Sec
Dj Santuy Sakit Gigi - Dj Acan Rimex
Dj Santuy Sakit Gigi - Dj Acan Rimex DJ ACAN
1 month ago
05 Min 08 Sec
Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Sakit Rindu   Live Music
Yeni Inka Ft Brodin New Pallapa - Sakit Rindu Live Music Global Musik Era Digital
4 days ago
05 Min 32 Sec
Velline - Ngopi Say
Velline - Ngopi Say Velline
1 year ago
03 Min 34 Sec
PXRnkfueL36aIXNtyxarRQ2pUzLjGwm1TxQVdwg0