Download for Free Happy Asmara - Dalan Liyane on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Happy Asmara - Dalan Liyane - Newest MP3 songs. Download Happy Asmara , Download for Free MP3 & MP4z Video Dalan Liyane

Uploader : Happy Asmara
Duration : 04 Min 05 Sec
Views : 7.9M
Size : 6.25 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati…

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
mp3
music

Similar Content

Siti Badriah & Mahesa Ofki  Ft. Temon  - Bojoku #PawangKuota
Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon - Bojoku #PawangKuota Siti Badriah & Mahesa Ofki Ft. Temon
3 years ago
02 Min 37 Sec
Syahiba Saufa - Kembang Kertas
Syahiba Saufa - Kembang Kertas Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 53 Sec
Via Vallen - Loro Ning Ati
Via Vallen - Loro Ning Ati Via Vallen
2 years ago
04 Min 36 Sec
Aku Bukan Jodohnya - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ageng Music   Live Music
Aku Bukan Jodohnya - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
5 days ago
08 Min 01 Sec
Nella Kharisma - Teman Rasa Pacar
Nella Kharisma - Teman Rasa Pacar Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 26 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 month ago
05 Min 29 Sec
Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono    Aneka Safari
Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono Aneka Safari Aneka Safari Records
1 day ago
05 Min 09 Sec
Kangen Setengah Mati Slow Remix Dj Acan
Kangen Setengah Mati Slow Remix Dj Acan DJ ACAN
1 year ago
05 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Cinta Terlarang
Syahiba Saufa - Cinta Terlarang Syahiba Saufa
1 year ago
05 Min 45 Sec
aVVBOGLrQdD0gqWO5Wg3iyCOUJyvhDOwyUu4Ij2h