Download for Free Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sing Biso | Kentrung on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sing Biso | Kentrung - Newest MP3 songs. Download Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu , Download for Free MP3 & MP4z Video Sing Biso | Kentrung

Uploader : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 05 Min 03 Sec
Views : 478.7K
Size : 7.05 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sing Biso | Kentrung

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak-balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak-balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko


TAGS:
dara ayu
bajol ndanu
bajol ndanu management
sing biso
dara ayu ft bajol ndanu full album terbaru 2021
full album terbaru dara ayu bajol ndanu
dara ayu pelas teri
dara ayu bajol ndanu cinta tak terpisahkan
dara ayu bajol ndanu satu hati sampai mati
dara ayu bajol ndanu rindu aku rindu kamu
dara ayu loro pikir
bajol ndanu loro pikir
mundur alon alon bajol ndanu
sing biso lirik
lagu baru dara ayu
dara ayu bajol ndanu bisane mung nyawang
bisane mung nyawang

Similar Content

Kania - Sayangku I Love You
Kania - Sayangku I Love You Kania
1 year ago
03 Min 50 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Tragedi Tali Kutang | Kentrung   Reggae Version
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Tragedi Tali Kutang | Kentrung Reggae Version BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 months ago
04 Min 57 Sec
Nella Kharisma - Welas Hang Ring Kene
Nella Kharisma - Welas Hang Ring Kene Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 00 Sec
Eny Sagita - Kepangku Kapang
Eny Sagita - Kepangku Kapang Eny Sagita
1 year ago
06 Min 07 Sec
Yeni Inka Ft Fendik Adella - Perawan Kalimantan   Live Music
Yeni Inka Ft Fendik Adella - Perawan Kalimantan Live Music Global Musik Era Digital
6 days ago
05 Min 21 Sec
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi
Dara Ayu - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi BAJOL NDANU MANAGEMENT
5 months ago
05 Min 19 Sec
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 26 Sec
Herri Idola - Sekonyong Konyong
Herri Idola - Sekonyong Konyong Herri Idola
5 years ago
03 Min 55 Sec
pQUpnUrf4ClREfdpfeRCpwPhrxxIPqbnPZchwatS