Download for Free Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane - Newest MP3 songs. Download Sasya Arkhisna , Download for Free MP3 & MP4z Video Sak Ora

Uploader : Adhigana Music
Duration : 05 Min 07 Sec
Views : 168K
Size : 7.45 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Sasya Arkhisna - Sak Ora-orane


Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


Saben bengi aku ora iso turu

Kelingan sliramu

Nalikane mbiyen kowe ninggal aku

Tanpo mergo, ra crito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu?

Opo kelingan awakku?


Aku sing mbok gawe loro

Isih kroso, natu mbekas ning dodo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane pernah ono ning uripmu

Masio ra pernah mbok anggep ono


Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo

Sak ora-orane nate nyanding sliramu

Masio saiki wis disanding wong liyo


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Similar Content

Ojo Nguber Welase - Sefti Dwi  Duo Ageng  Ft Ageng Music   Live Music
Ojo Nguber Welase - Sefti Dwi Duo Ageng Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
1 week ago
06 Min 36 Sec
Tanpa Kamu - Lusyana Jelita Adella - Om Adella
Tanpa Kamu - Lusyana Jelita Adella - Om Adella Henny Adella
3 days ago
06 Min 16 Sec
Nella Kharisma - Jaran Goyang
Nella Kharisma - Jaran Goyang Nella Kharisma
3 years ago
04 Min 20 Sec
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu
Connie Nurlita - Ayang Ayangmu Connie Nurlita
2 years ago
04 Min 47 Sec
Siti Badriah - Nikah Sama Kamu Feat. Rph
Siti Badriah - Nikah Sama Kamu Feat. Rph Siti Badriah
1 year ago
04 Min 30 Sec
Cidr0 2 Setengah Kendang Jaranan Koplo - Dj Acan Rimex
Cidr0 2 Setengah Kendang Jaranan Koplo - Dj Acan Rimex DJ ACAN
6 months ago
05 Min 33 Sec
Pamer Bojo - Guyonwaton Cover   Ciptaan Didi Kempot
Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot GUYONWATON
1 year ago
05 Min 19 Sec
Baby Sexyola -  Susu Lagi
Baby Sexyola - Susu Lagi Baby Sexyola
5 years ago
03 Min 49 Sec
Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang
Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 45 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bang Toyib | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 week ago
05 Min 25 Sec
PGdHt9wc9i3MrOTfQhw7FdmuVvtqf9qHrVe2zVfv