Download for Free Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella - Newest MP3 songs. Download Kulonuwun , Download for Free MP3 & MP4z Video Yeni Inka

Uploader : Henny Adella
Duration : 06 Min 05 Sec
Views : 318K
Size : 8.25 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Kulonuwun - Yeni Inka - Om Adella

kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
kulonuwun
kulonuwun yeni inka
yeni inka kulonuwun
kulonuwun adella
adella kulonuwun

Similar Content

Yeni Inka Ft Adella - Tembang Tresno   Live Music
Yeni Inka Ft Adella - Tembang Tresno Live Music Global Musik Era Digital
4 days ago
06 Min 11 Sec
Yuandari - Gotina
Yuandari - Gotina Yuandari
3 years ago
03 Min 57 Sec
Zaskia Gotik - Ora Ndueni
Zaskia Gotik - Ora Ndueni Zaskia Gotik
4 years ago
04 Min 53 Sec
Sherly May - Pelihara Cinta
Sherly May - Pelihara Cinta Sherly May
5 years ago
04 Min 03 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Rizka Molent - Bukan Muhrim
Rizka Molent - Bukan Muhrim Rizka Molent
4 years ago
03 Min 36 Sec
Lagu Cap Ketum    Mabuk Ketummm
Lagu Cap Ketum Mabuk Ketummm Lina chubby
2 years ago
04 Min 43 Sec
Via Vallen - Di Sana Menanti Di Sini Menunggu
Via Vallen - Di Sana Menanti Di Sini Menunggu Via Vallen
1 year ago
05 Min 04 Sec
uu8f7GLxO4vzeWUcttTLMjTAan4m2wBxbmw95mF1