Download for Free Yeni Inka - Lintang Sewengi Aneka Safari | Ndarboy Genk on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Yeni Inka - Lintang Sewengi Aneka Safari | Ndarboy Genk - Newest MP3 songs. Download Yeni Inka , Download for Free MP3 & MP4z Video Lintang Sewengi Aneka Safari | Ndarboy Genk

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 05 Min 21 Sec
Views : 1.7M
Size : 6.96 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka - Lintang Sewengi Aneka Safari | Ndarboy Genk


Yen ono salah ning uripku

Kulo nyuwun pangapuramu

Aku sih pingin lanjut

Senajan wis kebacut

Tak akoni aku sing luput

Udan, udano sing gede

Gelintirno eluhku iki

Gowono mili

Ojo mbok gowo bali

Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni

Remuk redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan

Rasane ora karuan

Mergo salah dalan

Lintang sewengi

Cukup sewengi iki

Ra bakal tak nduweni

Mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi goda

Gebyar netramu

Mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku

Ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup

Cukup sewengi wae...

Bubar ora tak baleni

Remuk redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan

Rasane ora karuan

Mergo salah dalan

Lintang sewengi

Cukup sewengi iki

Ra bakal tak nduweni

Mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi goda

Gebyar netramu

Mung pandelengan semu

Ngluluhne atiku

Ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup

Cukup sewengi wae...

Aku lan kowe cukup

Cukup sewengi wae...


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru
yeni inka angel
yeni inka terbaru 2021 adella
yeni inka terbaru
yeni inka full album terbaru 2021
yeni inka lemah teles
yeni inka full album
yeni inka mendung tanpo udan
yeni inka memandangmu
yeni inka putus atau terus
lintang sewengi adella
lintang sewengi cukup sewengi iki
lintang sewengi cover
lintang sewengi koplo
lintang sewengi denny caknan

Similar Content

Loro Pikir  Dino - Dino  - Esa Risty
Loro Pikir Dino - Dino - Esa Risty ONE NADA Record Official
1 week ago
05 Min 19 Sec
Nella Kharisma - Wegah Kelangan
Nella Kharisma - Wegah Kelangan Nella Kharisma
2 years ago
05 Min 38 Sec
Happy Asmara - Bahagia   | Setiap Yang Kulakukan Untuk Dirimu
Happy Asmara - Bahagia | Setiap Yang Kulakukan Untuk Dirimu Adhigana Music
3 days ago
05 Min 14 Sec
Jihan Audy - Gula Gula
Jihan Audy - Gula Gula Jihan Audy
1 year ago
05 Min 07 Sec
Via Vallen - Jaga Dirimu
Via Vallen - Jaga Dirimu Via Vallen
2 years ago
05 Min 56 Sec
Happy Asmara - Dalan Liyane
Happy Asmara - Dalan Liyane Happy Asmara
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - L D R | Layang Dungo Restu |   Musik Video
Happy Asmara - L D R | Layang Dungo Restu | Musik Video FORTUNA ENTERPRISE
6 months ago
05 Min 26 Sec
Jangan Tinggalkan Aku - Nazia Marwiana - Om Adella
Jangan Tinggalkan Aku - Nazia Marwiana - Om Adella Henny Adella
1 week ago
05 Min 51 Sec
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya
Baby Sexyola - Gila Gila Kaya Baby Sexyola
4 years ago
03 Min 45 Sec
lOg917Fsk1a3oP04JqGq9ZLY4GN8s1dHyhXGgatX