Download for Free Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella - Newest MP3 songs. Download Aku Cah Kerjo , Download for Free MP3 & MP4z Video Difarina Indra Feat Arneta Julia

Uploader : Henny Adella
Duration : 07 Min 01 Sec
Views : 1.1M
Size : 8.85 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Aku Cah Kerjo - Difarina Indra Feat Arneta Julia - Om Adella



Bebasan nunggu mongso rendeng

Anggongku le ngenteni kowe

Wes ono sesasi genep dino iki


Mas yen pancen tresnoku iki

Mbok anggep ra ono gunane

Aku ra kuciwo lan aku ra loro


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu

Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi

Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki


Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku

Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro

Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno

Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio


Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane

Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an

Kadang sinyal angel marai dadi penghalang

Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

Mergo trenso kui mestina akeh pacoban


Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso

Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo

Jembarno atimu sak jembare laut samudro

Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo


Mas yen pancen kuwi karepmu

Aku yo mung tansah biso nunggu

Tak kuatne atiku tanpo sliramu


Mas nadyan kowe lungo kerjo

Sing tak jalu kowe tetep setio

Ojo nganti kegudho wanito liyo


Sabaro aku yo mung cah kerjo


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio

Similar Content

Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji
Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 09 Sec
Dinda Permata - Tak Sanggup Lagi
Dinda Permata - Tak Sanggup Lagi Dinda Permata
2 years ago
04 Min 07 Sec
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa    Yi Production
Rembulan Malam - Yeni Inka Ft. New Pallapa Yi Production Yeni Inka Channel
1 day ago
05 Min 07 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sing Biso   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sing Biso | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
2 weeks ago
05 Min 03 Sec
Via Vallen - Di Sana Menanti Di Sini Menunggu
Via Vallen - Di Sana Menanti Di Sini Menunggu Via Vallen
1 year ago
05 Min 04 Sec
Eny Sagita - Balungan Kere
Eny Sagita - Balungan Kere Eny Sagita
1 year ago
06 Min 24 Sec
0c6NdaNCe8slMicWUW0Z4J96ugAqp2yHC0ctDaVe