Download for Free Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella - Newest MP3 songs. Download Bidadari Kesleo , Download for Free MP3 & MP4z Video Difarina Adella

Uploader : Henny Adella
Duration : 05 Min 46 Sec
Views : 279.4K
Size : 7.21 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Bidadari Kesleo - Difarina Adella - Om Adella


Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu

Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu

Untumu ono kawate

Ono lomboke, ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu, ketok mrongosmu

Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,

Solo

Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,

Koto

Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang, ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu, ganteng sifatmu


TAGS:
henny adella
yeni inka
versi latihan
trending
om adella
adella
Indonesia
difarina Indra
downloadlagu321.net
gudanglagu321.cc
Lusyana Jelita
cumi cumi audio
bidadari kesleo
difarina indra bidadari kesleo
bidadari kesleo difarina indra
difarina bidadari kesleo
bidadari kesleo difarina
adella bidadari kesleo
bidadari kesleo adella

Similar Content

Mundur Alon Alon - Ilux Id
Mundur Alon Alon - Ilux Id Ilux
1 year ago
04 Min 24 Sec
Nella Kharisma - Blitar
Nella Kharisma - Blitar Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 41 Sec
Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang
Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang Safira Inema [Official]
10 months ago
05 Min 20 Sec
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa
Jihan Audy - Cinta Luar Biasa Jihan Audy
1 year ago
05 Min 19 Sec
Baby Shima - Main Mata Ver. Koplo
Baby Shima - Main Mata Ver. Koplo Baby Shima
1 year ago
04 Min 32 Sec
Yeni Inka - Cidro 2 - Adella  Aneka Safari  | Panas Panase Srengenge Kuwi
Yeni Inka - Cidro 2 - Adella Aneka Safari | Panas Panase Srengenge Kuwi Aneka Safari Records
1 week ago
06 Min 07 Sec
Nella Kharisma - Matahariku
Nella Kharisma - Matahariku Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 33 Sec
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music   Live Music
Menunggu - Tasya Rosmala Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
4 days ago
07 Min 40 Sec
Sherly May - Bintang Kehidupan
Sherly May - Bintang Kehidupan Sherly May
4 years ago
03 Min 56 Sec
oEIVneHSH0JttDN8husdFhzv3QCretxLE3LM7o6v