Download for Free Didi Kempot - Kasmaran Ambyar on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Didi Kempot - Kasmaran Ambyar - Newest MP3 songs. Download Didi Kempot , Download for Free MP3 & MP4z Video Kasmaran Ambyar

Uploader : Didi Kempot
Duration : 04 Min 49 Sec
Views : 498
Size : 6.24 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Didi Kempot - Kasmaran Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar
Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyikso aku koyok ngene

Sopo sibg ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyikso aku koyo ngene
Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
AMBYAR....


TAGS:
Kasmaran
Kempoter
SadGirls
didi kempot live
sad girl didi kempot
dory harsa ninggal tatu
didi kempot

Similar Content

Nella Kharisma - Dudu Roso Welas
Nella Kharisma - Dudu Roso Welas Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 50 Sec
Ngelabur Langit - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ageng Music   Live Music
Ngelabur Langit - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music Live Music Ageng Music Official
1 week ago
07 Min 27 Sec
Didi Kempot - Kowe Duwe Aku
Didi Kempot - Kowe Duwe Aku Didi Kempot
2 years ago
05 Min 02 Sec
Jihan Audy - Balen
Jihan Audy - Balen Jihan Audy
1 year ago
03 Min 34 Sec
Syahiba Saufa Ft. James AP - Curigo
Syahiba Saufa Ft. James AP - Curigo Syahiba Saufa Ft. James AP
1 year ago
04 Min 30 Sec
Didi Kempot - Ngegem Watu
Didi Kempot - Ngegem Watu Didi Kempot
1 year ago
04 Min 36 Sec
Didi Kempot - Ninggali Tatu
Didi Kempot - Ninggali Tatu Didi Kempot
2 years ago
04 Min 43 Sec
Yessy Bintang - Hatiku Terbang
Yessy Bintang - Hatiku Terbang Yessy Bintang
5 years ago
04 Min 28 Sec
Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang
Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang Nella Kharisma
2 years ago
05 Min 41 Sec
uSHRkQ0xNMGvJbOBRpokP2NaEfODWXINSnapXbyb