Download for Free Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar - Newest MP3 songs. Download Ndarboy Genk , Download for Free MP3 & MP4z Video Ambyar Mak Pyar

Uploader : Ndarboy Genk
Duration : 05 Min 43 Sec
Views : 2.8M
Size : 7.18 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


aku cemburu

weroh kowe mlaku ro kancaku

nanging aku sadar dudu

sopo-sopomu


rong dino rong wengi

durung mbok balesi

chat ngucapke selamat pagi

kowe mbales ojo ngganggu

lagi ro pacarku


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas



ra sah dipeksakke

mikir kowe malah edan dewe

mergo aku sadar kowe

wes ono sing nduwe


senajan loro ati

kudu dinikmati

ora perlu ditangisi

putar gelas lagi


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


ambyar mak pyar

balik kanan bubar jalan

langkah tegak maju ninggalke

harapan palsu


durung nembak

wes ditolak

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas

atiku wes ikhlas

mbok gawe babak bundas


TAGS:
Ndarboy Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk
anggur koles
ndarboy balungan kere
ndarboy band
ndarboy full album
ndarboy genk
ndarboy kalah awu
ndarboy lagu baru
ndarboy lintang sewengi
ndarboy mendung tanpo udan
ndarboy ojo nangis
ndarboy wong sepele
ndarboy genk lintang sewengi
ndarboy album terbaru

Similar Content

Devy Berlian - Batik (Banyak Taktik)
Devy Berlian - Batik (Banyak Taktik) Devy Berlian
5 years ago
03 Min 39 Sec
Nella Kharisma - Tutupe Wirang
Nella Kharisma - Tutupe Wirang Nella Kharisma
1 year ago
05 Min 47 Sec
Happy Asmara - Tak Warahi Carane   Live Music Video
Happy Asmara - Tak Warahi Carane Live Music Video Happy Asmara Music
1 day ago
05 Min 27 Sec
Happy Asmara - Sampun Lilo   Live Music Video  | Aku Tresno Karo Kowe
Happy Asmara - Sampun Lilo Live Music Video | Aku Tresno Karo Kowe Happy Asmara Music
4 months ago
05 Min 05 Sec
Ratu Idola - Dibalas Dusta
Ratu Idola - Dibalas Dusta Ratu Idola
5 years ago
03 Min 44 Sec
Nella Kharisma - Baju Lama
Nella Kharisma - Baju Lama Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 45 Sec
Nella Kharisma - Dalan Tresno
Nella Kharisma - Dalan Tresno Nella Kharisma
1 year ago
03 Min 47 Sec
Esa Risty Feat Wandra - Sayang Sayang | Music One
Esa Risty Feat Wandra - Sayang Sayang | Music One ONE NADA Record Official
5 days ago
04 Min 06 Sec
Yuandari - Gotina
Yuandari - Gotina Yuandari
3 years ago
03 Min 57 Sec
Nella Kharisma - Kangen Nickerie
Nella Kharisma - Kangen Nickerie Nella Kharisma
1 year ago
07 Min 35 Sec
J08MSLy8iUXagkp9Rj9uoGMV7ADDKG6Ql9qApxk2