Download for Free Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe - Newest MP3 songs. Download Jihan Audy , Download for Free MP3 & MP4z Video Berjuang Demi Kowe

Uploader : Jihan Audy
Duration : 04 Min 00 Sec
Views : 3.1K
Size : 4 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Jihan Audy - Berjuang Demi Kowe

nganti tekan saiki
isih ngebeki ati
sliramu sing tak sayang sayang
ora tau ilang ko atiku

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

senadyan aku omah
janji tetep tak rumat
tak lakoni kabeh demi kowe
nggolek rejeki mung kanggo kowe

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
aku lilo soro
demi kowe iso bahagia

aku berjuang kanggo kowe
demi kowe sayang
kabeh tak lakoni
asal kowe ora tau nyulayani

TAGS:
berjuangdemikowe
jihanaudy
jylomanisse
dangdut2019
hebat

Similar Content

Zaskia Gotik - Bebek Ngambang
Zaskia Gotik - Bebek Ngambang Zaskia Gotik
6 years ago
04 Min 25 Sec
Dj Cek Sound Thailand
Dj Cek Sound Thailand YTmusik
6 months ago
05 Min 35 Sec
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Eny Sagita
1 year ago
05 Min 09 Sec
Dinda Permata - Ga Segitunya Keleus
Dinda Permata - Ga Segitunya Keleus Dinda Permata
3 years ago
03 Min 55 Sec
Dara Ayu - Kumbang Kumbang   | Kentrung
Dara Ayu - Kumbang Kumbang | Kentrung Rumah Musik Kita
1 week ago
05 Min 42 Sec
Aulia - Bintang Terindah
Aulia - Bintang Terindah Aulia
1 year ago
04 Min 45 Sec
Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon
Jihan Audy - Tak Dongakno Alon - Alon Jihan Audy
1 year ago
04 Min 35 Sec
BLJLkrdmapYYPLSt4wKmQ71STVTbkxAgUOQAUs1o