Download for Free Yeni Inka - Lungo'o Live Music - Dc Musik on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Yeni Inka - Lungo'o Live Music - Dc Musik - Newest MP3 songs. Download Yeni Inka , Download for Free MP3 & MP4z Video Lungo'o Live Music

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 05 Min 22 Sec
Views : 2.4M
Size : 6.97 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka - Lungo'o Live Music - Dc Musik

Opo iseh kelingan koe ro aku

seng tau ngancani susah senangmu

nanging opo kenyataan, koe ngelarani ati iki

kabeh janji manismu ora ono bukti


aku ramekso koe dadi jodoku

seng tak jalok tulus seko atimu

nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku

ra bakal lungani aku mergo kurangku


nggo ngopo aku nggondeli

dinggo ngopo aku nggetuni

jodoh lan rejeki neng tangane Gusti


lungo’o yen pancen kowe ora tresno

timbang neng kene jebule mung kepekso

aku wes lilo, uwes iso nompo

yen lungamu mergo wong liyo


aku ramekso koe dadi jodoku

seng tak jalok tulus seko atimu

nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku

ra bakal lungani aku mergo kurangku


nggo ngopo aku nggondeli, dinggo ngopo aku nggetuni

jodoh lan rejeki neng tangane Gusti


lungo’o yen pancen kowe ora tresno

timbang neng kene jebule mung kepekso

aku wes lilo, uwes iso nompo

yen lungamu mergo wong liyo


lungo’o yen pancen kowe ora tresno

timbang neng kene jebule mung kepekso

aku wes lilo, uwes iso nompo

yen lungamu mergo wong liyo

yen lungamu mergo wong liyo

yen lungamu mergo wong liyo


TAGS:
yeni inka
lungo'o
dc musik
full album dc musik
denny caknan
dc production

Similar Content

Nella Kharisma - Pantun Rakat
Nella Kharisma - Pantun Rakat Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 35 Sec
Guyonwaton  - Lungaku
Guyonwaton - Lungaku GUYONWATON OFFICIAL
2 years ago
06 Min 38 Sec
Via Vallen - Ddu Du Ddu Du - Black Pink Koplo Version
Via Vallen - Ddu Du Ddu Du - Black Pink Koplo Version Via Vallen
2 years ago
03 Min 31 Sec
Eny Sagita - Balungan Kere
Eny Sagita - Balungan Kere Eny Sagita
1 year ago
06 Min 24 Sec
Nella Kharisma - Mungkin
Nella Kharisma - Mungkin SMM Production
1 year ago
03 Min 51 Sec
Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe
Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Happy Asmara
1 year ago
09 Min 05 Sec
Denny Caknan - Tanpo Tresnamu
Denny Caknan - Tanpo Tresnamu DENNY CAKNAN
1 year ago
04 Min 41 Sec
Guyonwaton  - Ora Masalah
Guyonwaton - Ora Masalah GUYONWATON
3 years ago
04 Min 23 Sec
Sherly May - Bintang Kehidupan
Sherly May - Bintang Kehidupan Sherly May
4 years ago
03 Min 56 Sec
Janji Putih - Yeni Inka    Yi Production  Beta Janji Beta Jaga
Janji Putih - Yeni Inka Yi Production Beta Janji Beta Jaga Yeni Inka Channel
4 days ago
05 Min 56 Sec
hsprhKCWuD7lU9ACj6BKoFJAsnBO2wiwKqqQSYfv