Download for Free Kulonuwun - Yeni Inka Yi Production on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Kulonuwun - Yeni Inka Yi Production - Newest MP3 songs. Download Kulonuwun , Download for Free MP3 & MP4z Video Yeni Inka Yi Production

Uploader : Yeni Inka Channel
Duration : 04 Min 04 Sec
Views : 231.7K
Size : 6.15 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Kulonuwun - Yeni Inka Yi Production


kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan


TAGS:
yeni inka
yeni inka terbaru
yeni inka viral
kulonuwun
vicky
lemah teles

Similar Content

Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto   | Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Bohoso Moto | Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
1 month ago
05 Min 29 Sec
Ndarboy Genk - Tibo Mburi
Ndarboy Genk - Tibo Mburi Ndarboy Genk
2 years ago
05 Min 21 Sec
Lynda Moy - Jagung Bakar
Lynda Moy - Jagung Bakar Lynda Moy
6 years ago
04 Min 05 Sec
Tasya Rosmala Ft Gerry Mahesa - Arjun   Live Music
Tasya Rosmala Ft Gerry Mahesa - Arjun Live Music PERDANA RECORD
4 days ago
06 Min 46 Sec
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Ndarboy Genk - Baik Baik Saja
Ndarboy Genk - Baik Baik Saja Ndarboy Genk
1 year ago
04 Min 58 Sec
Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Pria Idaman   Live Music
Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Pria Idaman Live Music Global Musik Era Digital
6 days ago
07 Min 19 Sec
Nella Kharisma - Bintang Kehidupan
Nella Kharisma - Bintang Kehidupan Nella Kharisma
1 year ago
06 Min 36 Sec
Selvi Kitty - Ssg (Semua Serba Gratisan)
Selvi Kitty - Ssg (Semua Serba Gratisan) Selvi Kitty
5 years ago
03 Min 41 Sec
NULHLAqEG69KYXJZc0aZGodxPRncQgfyQZjFIkBY