Download for Free Esa Risty - Yowes Modaro on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Esa Risty - Yowes Modaro - Newest MP3 songs. Download Esa Risty , Download for Free MP3 & MP4z Video Yowes Modaro

Uploader : Adhigana Music
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 74.6K
Size : 6.27 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Esa Risty - Yowes Modaro


Rino ing wayah wengi

Aku eling kowe

Sek mbiyen ngancani

Susah seneng dilakoni bebarengan

Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar

Nyawang sliramu

Andang nduwe gandengan

Iki ati udu bahan nggo dolanan

Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani

Aku merjuangke

Isuk awan wengi

Golek rejeki tak nggo ndandani

Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas

Aku ninggal lungo

Aku sadar aku wes ngelarani.

Aku yo pingin bahagia

Jujur kesel melarat

Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro

Sadaro

Ojo sepenak e dewe

Kiro-kiro ra tresno

Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo

Gandeng karo wong liyo

Yowes ora popo karma iseh ono

Yowes modaro


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv

Similar Content

Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar
Ndarboy Genk - Ambyar Mak Pyar Ndarboy Genk
6 days ago
05 Min 43 Sec
Bebizy - Jangan Bilang Sayang
Bebizy - Jangan Bilang Sayang Bebizy
5 years ago
04 Min 01 Sec
Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati
Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati Ndarboy Genk
2 years ago
04 Min 40 Sec
Trio Macan - Jangan Nget Ngetan
Trio Macan - Jangan Nget Ngetan Trio Macan
1 year ago
04 Min 27 Sec
Neng Oshin - Cuit Cuit Witwiw
Neng Oshin - Cuit Cuit Witwiw Neng Oshin
3 years ago
03 Min 55 Sec
Denny Caknan - Sugeng Dalu
Denny Caknan - Sugeng Dalu Denny Caknan
1 year ago
06 Min 00 Sec
Denny Caknan - Ndas Gerih
Denny Caknan - Ndas Gerih DENNY CAKNAN
3 months ago
05 Min 09 Sec
Nella Kharisma - Kebahagiaan Seperti Mimpi
Nella Kharisma - Kebahagiaan Seperti Mimpi Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 16 Sec
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu
Ratu Idola - Ada Gajah Dibalik Batu Ratu Idola
3 years ago
04 Min 13 Sec
I62LbMnh7YSfj8Cmik73aBnmjcSWW11zLhcRaTNT