Download for Free Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji - Newest MP3 songs. Download Nella Kharisma , Download for Free MP3 & MP4z Video Taiwan Ninggal Janji

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 09 Sec
Views : 1.2M
Size : 6.65 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Similar Content

Dara Ayu - Prau Layar   | Kentrung
Dara Ayu - Prau Layar | Kentrung Rumah Musik Kita
3 days ago
04 Min 20 Sec
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi
Syahiba Saufa Ft Ageng Music - Sakit Gigi Global Musik Era Digital
1 week ago
06 Min 45 Sec
Nella Kharisma - Ambyar
Nella Kharisma - Ambyar Nella Kharisma
1 year ago
04 Min 55 Sec
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella
Mister Mendem - Fendik Adella Ft Yeni Inka - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 26 Sec
Esa Risty - Lali Janjine   Live  Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Esa Risty - Lali Janjine Live Dino Minggu Sing Tak Tunggu Music Interactive
3 days ago
06 Min 12 Sec
Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Pria Idaman   Live Music
Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Pria Idaman Live Music Global Musik Era Digital
6 days ago
07 Min 19 Sec
Didi Kempot - Ngegem Watu
Didi Kempot - Ngegem Watu Didi Kempot
1 year ago
04 Min 36 Sec
Dewi Luna - Uget Uget
Dewi Luna - Uget Uget Dewi Luna
5 years ago
03 Min 07 Sec
KpwHRZWZl3HjFA7HWtqCb6T86r3ukCpPC0PPQtk1