Download for Free Ngatmombilung - Pingal Guyonwaton Cover on This site of the newst MP4 Videos dan MP3 songs Full Album, Download & Stream Ngatmombilung - Pingal Guyonwaton Cover - Newest MP3 songs. Download Ngatmombilung , Download for Free MP3 & MP4z Video Pingal Guyonwaton Cover

Uploader : GUYONWATON OFFICIAL
Duration : 06 Min 15 Sec
Views : 3.8M
Size : 7.9 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ngatmombilung - Pingal Guyonwaton Cover


piye sek jelaske karo wongtuwo

wes ngelakoni tekan semene

nek akhire bakal bubar pisahan

kowe kegudo tresno karo wong liyo


ngelali kowe sing tau ngomong dewe

ngelakoni tresno tekan tuwo

ora ngeliyo mung aku ning atimu

nanging saiki atimu ono wong liyo


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


TAGS:
pingal
ngatmombilung
guyonwaton
guyon waton
ambyar
mendung
isuk mendung
awan kudanan
sore dilarani
denny caknan
ndarboy genk

Similar Content

Nyanyian Rindu - Faul Gayo Feat Selfi Yamma - Cover
Nyanyian Rindu - Faul Gayo Feat Selfi Yamma - Cover FAUL GAYO
3 days ago
04 Min 58 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Salah Tompo   Reggae Version
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Salah Tompo Reggae Version BAJOL NDANU MANAGEMENT
4 months ago
05 Min 41 Sec
Eny Sagita - Sesuk Dino Minggu
Eny Sagita - Sesuk Dino Minggu Eny Sagita
1 year ago
04 Min 07 Sec
Terbaru!!fmv Ikatan Cinta Aldebaran+andin|mere Haath Mein
Terbaru!!fmv Ikatan Cinta Aldebaran+andin|mere Haath Mein CATATAN CIUNK
6 days ago
02 Min 39 Sec
Syahiba Saufa Ft. James Ap - Cukup Koncoan Koplo Version
Syahiba Saufa Ft. James Ap - Cukup Koncoan Koplo Version Syahiba Saufa Ft. James Ap
1 year ago
04 Min 05 Sec
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Aku Ra Mundur  Tepung Kanji  || Reggae Kentrung
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Aku Ra Mundur Tepung Kanji || Reggae Kentrung BAJOL NDANU MANAGEMENT
9 months ago
05 Min 23 Sec
Lynda Moy - Jagung Bakar
Lynda Moy - Jagung Bakar Lynda Moy
6 years ago
04 Min 05 Sec
Via Vallen - Sayang
Via Vallen - Sayang Via Vallen
3 years ago
05 Min 12 Sec
 Anisa Rahma (Om Adella) - Cinta Rahasia
Anisa Rahma (Om Adella) - Cinta Rahasia Anisa Rahma (Om Adella)
2 years ago
07 Min 38 Sec
bryPNK4Pzv3kmQ9WSyazCiDTBWiJEXI9Aze2mK7c