The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

PROLEĆE – BUĐENJE NOVE ENERGIJE!

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Share

prolece_Tema_broja.jpgProleće je mnogima omiljeno godišnje doba, koje sa nestrpljenjem iščekujemo već sa prvim zracima sunca početkom marta. Epitet omiljenog i najlepšeg godišnjeg doba proleće duguje upravo suncu koje sa sobom donosi lepo i toplo vreme i budi u nama uspavanu energiju. Sliku sivih i sumornih dana menjaju procvetale leje, parkovi i šetališta koja odišu lepim raspoloženjem i gotovo je nemoguće da se takvoj atmosferi i vi ne prepustite. Pravi je trenitak da napustite svoju zimsku čauru, udahnete svež vazduh, očistite telo i misli i prepustite se poletu novog proleća.

Iskoristite lepo vreme koje dolazi za razmrdavanje i „generalno čišćenje“ organizma. Vreme je da se oslobodite nataloženog zimskog umora tako što ćete više vremena provoditi u prirodi, na prirodnom svetlu. Boravak na zelenim površinama smanjuje stres, dok sunčeva svetlost utiče pozitivno na raspoloženje. Prolećni vremenski uslovi omogućavaju da se bavite fizičkom aktivnošću na otvorenom i svežem vazduhu. To će vam pomoći da se rešite viška kilograma stečenih tokom pasivnih zimskih meseci, pa čak iako tokom prethodnog perioda niste mnogo „grešili“  kada je hrana u pitanju, prijaće vam da razmrdate mišiće.

Prolećni dani su idealni za šetnju, vožnju bicikla, rolera, trčanje ili trening u  parku opremnljenom spravama za vežbanje. Odaberite aktivnost koja vam najviše prija, a ukoliko imate i dobro društvo tada je odličan provod u prirodi zagarantovan. Posle treninga ćete se sigurno osećati lakše, lepše i vitalnije.

Detoksikacija organizma je karakteristika ovog godišnjeg doba. Ne zaboravite da je promena u režimu ishrane neophodna nakon duge zime kada se tokom prazničnih dana konzumira mnogo više masne i začinjene hrane, kafe i alkohola. U proleće ponuda voća i povrća na tržištu raste svakim danom, pa stoga svakodnevni meni obogatite nekom novom namirnicom. Sveže salate, potaži, variva od raznog povrća, voćne salate, smoothie, ceđeni sokovi i lagane poslastice su ukusni obroci jednostavni za pripremu kojima ćete sebi obezbediti neophodne nutritijente i energiju.   

Dozvolite ovom proleću da unese promene u vaš život. Zakoračite u njih hrabro i prepustite se novim odlukama, razbistrite misli i i oplemenite svoj duh i telo novom, čistom energijom.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com