The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

SVE ČARI LETA

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Share

SVE ČARI LETA

Leti sve postaje bezbrižnije i lakše i zato je mnogima ono omiljeno godišnje doba. Sve mami da se vreme provodi na otvorenom, pored vode, u parkovima. Veliki broj sunčanih dana pozitivno utiče na raspoloženje i čini da se dobro osećamo. Garderoba i koraci su nam laki, a dani duži i odjednom imamo vremena za sve. 

Supermarketi, pijace i bašte prepuni su najraznovrsnijeg voća i povrća i hraniti se zdravo i balansirano postaje veoma lako i jednostavno. Zbog visokih temperatura izbegavamo kuvanje i pečenje i unosimo mnogo više sveže i sirove hrane čime svom organizmu dajemo maksimum iz namirnica. Tokom leta, takođe, unosimo mnogo više tečnosti što pomaže našem organizmu da se oslobodi toksina nagomilanih tokom hladnijeg perioda.

01 LETO  OMILJENO GODIŠNJE DOBA

 

S druge strane, visoke temperature utiču na to da hrana koju držimo van frižidera bude više izložena brzom kvarenju i zato je veoma važno da obratimo pažnju na koji način je čuvamo kako bismo izbegli moguće digestivne probleme. Visoke temperature pogoduju razvoju bakterija, pa nam neoprez lako može pokvariti letovanje ili važnu poslovnu nedelju. 

Različite fizičke aktivnosti koje nam u hladnijem period pradstavljaju problem, postaju pristupačne. Vožnja rolera, bicikla, plivanje, šetnja, trčanje ili joga na otvorenom postaju pravo uživanje. Osećamo se vitalnije, zdravije, raspoloženije.

Do kraja leta ostalo je još nešto više od mesec dana. Taman toliko da u njemu maksimalno uživamo i iskoristimo sve njegove blagodeti.

Više informacija o projektu "Pronađi meru" pogledajte na: O Pronađi meru  

Zapratite nas i na zvaničnoj Facebook stranici "Pronađi meru

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com