The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

KARDIO TRENING U HLADNIM DANIMA

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Share

Iako su hladni dani stigli, to ne bi smelo da vas odvrati od redovne fizičke aktivnosti. Tokom zime naš organizam se prirodno usporava, pa mu je neophodan neki podsticaj kako se ne bi potpuno ‘ulenjio’. Rešenje leži u kardio treningu. Evo nekoliko dobrih saveta koji će vam pomoći da prebrodite hladno vreme i vežbanje učinite pravim zadovoljstvom.

fotka_za_aktivnu_zonu_2.png

 

 

Jutarnji kardio trening - Najbolje vreme za kardio trening je svakako ujutru, jer ćete jutarnjim treningom potrošiti rezerve masnih kiselina koje su se taložile u toku noći, dok vam je organizam mirovao. Iako je mnogima teško da treniraju ujutru, treba da se ima na umu da je u to doba dana naš organizam još uvek uspavan i da mozak najbolje tada reaguje na fizičku aktivnost – nećete se još ni probuditi kako treba, a već ćete odratiti trening!  Ipak, veoma je važno da taj trening ne bude pretežak i predugačak jer bi zapravo tada napravili kontra efekat. Zbog toga vam preporučujemo najviše pedeset minuta jutarnjeg treninga, nakon čega će se vaše telo osećati odmornije i biće spremno za radne obaveze u toku dana. Trčanje, vožnja biciklom, sve su to opcije ako napolju nema kiše ili snega.

 

Kardio trening u kući – Ukoliko nemate volje da trenirate na otvorenom, to veoma lako možete raditi i kod kuće. S obzirom da je danas svima dostupan internet, pa samim tim i You Tube, teško da ćete moći da nađete izgovor da ne ‘odradite’ kratak kardio trening u Vašem stanu. Ovo je idealno rešenje i za sve koji nemaju vremena da odu u teretanu ili na organizovani fitnes trening, jer vreme vežbanja možete prilagoditi svojim dnevnim potrebama, zadacima i planovima. Svaki You Tube video vodi vas kroz određene korake, objašnjava šta i kako tačno da radite, te kojim intenzitetom.

 

Neki od kardio treninga koje vam preporučujemo, a koji se mogu naći na You Tube-u:

 

1.    Fitness Blender

 

2.    BeFit

 

3.    Džilijan Majkl

 

4.    POPSUGAR Fitness Fat Burning kardio

 

5.    Body Project

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com