The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Štampa

12 VEŽBI ZA 7 MINUTA

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 
Share

Grupa naučnika specijalizovanih za telo i zdravlje, su posle dugotrajnog istraživanja i testiranja kreirali režim od 12 vežbi koje se mogu raditi bilo kada i bilo gde – i što je najvažnije, koje će vam pomoći da za 7 minuta završite trening dovoljan za ceo dan. 

Za ovih 12 vežbi koriste se samo vaše telo, stolica i zid, a u suštini se radi o kombinaciji vežbi snage i izdržljivosti, nabijenih u 7 minuta eksplozivne aktivnosti.

12 vezbi

Potoje snažni dokazi da trening visokog intenziteta u kratkim intervalima pruža većinu prednosti koje donosi produženi trening izdržljivosti. Prema istraživanjima naučnika sa McMaster Univerziteta, svega nekoliko minuta treninga na ivici vaše maksimalne izdržljivosti rezultira u promeni mišića na molekularnom nivou jednakoj promeni koja nastaje posle nekoliko sati trčanja ili vožnje bicikla.

Ovakav pristup naziva se “vežbanjem u intervalima” što znači da posle kratke intenzivne vežbe sledi period odmora. Program koji su postavili naučnici sa McMaster Univerziteta uključuje 10 sekundi pauze između svake vežbe. Ali, prema rečima profesora KrisaDžordana, najvažnije je to što se naizmeničnim radom na velikim mišića u gornjem delu tela sa radom na onima u donjem delu tela postiže dodatno odmaranje mišića koje ne koristite. Naučnici su precizno odredili optimalni najkraći interval dovoljan da mišići “povrate snagu”, to jest da se završi molekuralna reakcija koja rezultira jačanjem mišića, i celokupan režim su osmislili na osnovu tog intervala.

Vežbe treba raditi brzo, svaku po 30 sekundi, najintenzivnije što možete. Ukratko, ne sme da vam bude lako ni u jednom trenutku, ali ćete se ubrzo uveriti da vredi svake graške znoja.

 

Vežbajte samo 7 minuta dnevno i postignite sjajne rezultate bez odricanja! Jer nauka tvrdi da je to moguće!

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com